Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi Oyuncu Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi

Marvel filmlerinde Kang karakterine hayat veren ABD'li oyuncu Jonathan Majors, eski sevgilisine saldırdığı iddiasıyla suçlu bulunmuş ve Marvel Stüdyoları bu kararın ardından oyuncu ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Geçtiğimiz mart ayında sevgilisi İngiliz koreograf Grace Jabbari'ye saldıran ve davası süren oyuncu, suçlu bulunmasının ardından bir film projesine daha veda etti.

Basketbol oyuncusu Dennis Rodman'ın hayatını konu alan "48 Hours in Vegas" filminde Rodman'ı canlandıracak olan Majors, suçlamalar nedeniyle bu rolü de kaybetti.

NE OLMUŞTU?

Majors'ın kız arkadaşı, gece eve dönerken Majors'un telefonunda başka bir kadından gelen bir mesaj görmesi üzerine takside tartışma başlattı.

Kadının öfkesi üzerine Majors'ın sinir krizi geçirdiği ve ona tokat attığı öne sürüldü. İddialara Majors, bir noktada kontrolünü tamamen kaybetti ve kadının boğazını sıkacak kadar ileri gitti.

Sonrasında kadını bir yere bırakıp kendi farklı bir yerde kaldı. Kadın ise yaşananların ardından ertesi sabah polise giderek ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu.