Netflix, dünyada aktif olarak milyonlarca bilgisayar, telefon ve televizyonda kullanılıyor. Binlerce dizi ve filmin yer aldığı platform, önümüzdeki aylarda artık bazı televizyonlar için artık çalışmayı durduracak. Peki hangi modeller için destek sona erecek ve son tarih nedir?

Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Netflix'in TV uygulaması, 34 eski Sony televizyon için artık kullanılamayacak. 

2012/2023 SONY TV'LER İÇİN DESTEK SONA ERİYOR

Netflix eski TV platformlarını 2019'un başlarında aşamalı olarak kaldıracağını duyurmuş, bu yılkın Ekim ayında ise Sony PlayStation Vita el bilgisayarlarında, PlayStation Vita TV akış set üstü kutularında, eski Samsung ve Panasonic TV'de de desteğini de sonlandırmıştı. 

Netflix düğmeye bastı, tam 34 televizyon için destek sona eriyor: İşte açıklanan modellerin listesi

Şiddetli adet sancısı geçiren kadınlara kritik uyarı Şiddetli adet sancısı geçiren kadınlara kritik uyarı

Şimdi ise yukarıdaki listede yer alan modeller için de destek sona erecek. Söz konusu modeller 2012/2013 model televizyonları kapsıyor.

Sony, Netflix uygulamasının Şubat 2024'e kadar bu cihazlarda çalışmaya devam edeceğini ancak belirtilen tarih itibariyle desteği sona ereceğini belirtiyor. Yine de Netflix'i HDMI ile bilgisayar arasında bağlantı kurararak izlemeye devam edebileceğinizi de aktarıyor.

Editör: Duha Sena Oskay