• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Hasan Arat Haberleri

Hasan Arat haberleri ve güncel Hasan Arat gelişmeleri, Hasan Arat ile ilgili tüm video, Hasan Arat fotoğrafları ve Hasan Arat haberleri Siren Haber sitemizde


Spor

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışına giren Beşiktaş'ta, Başkan Hasan Arat'ın yabancı teknik direktör istediği iddia edildi.

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile İsviçre'deki UEFA genel merkezinde bir araya geldi.

Spor

Hasan Arat ve Hüseyin Yücel'in katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği, Beşiktaş camiasının bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olma iradesini...

Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi 22 yaşındaki Arnavut futbolcu Ernest Muci, İstanbul'a geldi.

Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Paris Saint-Germain’den ve Chelsea’den düşünülen transferlere ilişkin açıklama yaptı.

Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, gelecek haftadan itibaren transfere odaklanacaklarını belirtti.

Spor

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Spor

Beşiktaş'ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Spor

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, seçimi kazanması halinde Beşiktaş'ın ikinci başkanını açıkladı.