• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Nijerya Haberleri

Nijerya haberleri ve güncel Nijerya gelişmeleri, Nijerya ile ilgili tüm video, Nijerya fotoğrafları ve Nijerya haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Nijerya'da kolera salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 82'ye çıktığı bildirildi.

Gündem

Nijerya'nın Kano eyaletinde, bir tırın cuma namazı kılan kalabalığın içine dalması sonucu ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'da kolera salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 53'e yükseldiği bildirildi.

Dünya

Nijerya'da gözaltındayken kaçan, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in yöneticilerinden Nadeem Anjarwalla'nın Kenya'da yakalandığı bildirildi.

Dünya

Nijerya'nın Kano eyaletinde "teşhis konulamayan hastalık" nedeniyle en az 45 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in yöneticilerinden Nadeem Anjarwalla'nın Nijerya'da gözaltından kaçtığı bildirildi.

Dünya

Nijerya'nın güneyinde bulunan Delta eyaletinde meydana gelen şiddet olayları üzücü bir haberle gündeme geldi.

Dünya

Nijerya hükümeti, kripto para borsalarına erişim engeli getirdi.

Spor

Afrika Uluslar Kupası’nda yarı final müsabakalarında rakiplerini eleyen Nijerya ile ev sahibi Fildişi Sahili, adını finale yazdırdı. Kupa, 11 Şubat...

Dünya

Nijerya'nın Benue eyaletinde papaz Theophilus Ebonyi'nin, kilise üyelerini 1,3 milyar naira (930 bin dolar) dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.

Dünya

Nijerya'da, Kral Segun Aremu'nun sarayına baskın düzenleyen bir grup silahlı saldırgan, Aremu'yu öldürdü.

Dünya

Nijerya'da Plateau eyaletinde çobanlar ile çiftçiler arasında 2 gündür süren çatışmalarda en az 30 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.