• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Ramazan Haberleri

ramazan haberleri ve güncel ramazan gelişmeleri, ramazan ile ilgili tüm video, ramazan fotoğrafları ve ramazan haberleri Siren Haber sitemizde


Magazin

Ramazan ayını oruç tutarak geçiren ünlülerden biri de Aleyna Tilki, son paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Yaşam

İmsak kelimesi, Arapça kökenli bir terim olup "sabah vakti" veya "tan yeri ağarıp güneş doğmaya başladığı an" anlamına gelir.

Yaşam

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, özellikle yaşlı ve aşırı yaşlı bireyler için dikkat edilmesi gereken önemli bir konu gündeme geldi.

Dünya

İsrail ordusunun ramazan ayının ilk gününde Gazze Şeridi'nin birçok bölgesine hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda çok sayıda Filistinli hayatını...

Gündem

Türkiye'nin dört bir yanında Müslümanlar, manevi bir atmosferin içerisine girdikleri Ramazan ayının coşkusunu yaşıyorlar.

Magazin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabında yaptığı rakı paylaşımıyla tepki topladı.

Yaşam

Hamilelik ve emzirme sürecinde oruç tutma konusu, bireyler arasında çeşitli görüşlere ve dini yorumlara dayanmaktadır.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, "ABD olarak, rehinelerin serbest bırakılması anlaşmasının bir parçası olarak, acil ve en az 6 hafta sürecek...

Yaşam

Başlangıç olarak, oruca niyet etmek, Ramazan ayında Müslümanlar için farz olan oruç ibadetinin başlaması için gereklidir.

Ekonomi

CarrefourSA, Migros, Çağrı, Happy Center ve ŞOK gibi marketler, müşterilerine Ramazan boyunca özel olarak tasarlanmış koliler sunuyor.

Dünya

Avrupa’nın finans merkezi Frankfurt, ana caddesi Fressgass'ı Ramazan ayına özel hilaller, yıldızlar ve kandillerle süsleyerek Almanya'da bir ilki gerçekleştirdi.

Gündem

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile yapılan protokol kapsamında ramazan boyunca İstanbul'daki bazı zincir marketlerde kırmızı etin fiyatı sabitlendi.