• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Ramazan ayı Haberleri

Ramazan ayı haberleri ve güncel Ramazan ayı gelişmeleri, Ramazan ayı ile ilgili tüm video, Ramazan ayı fotoğrafları ve Ramazan ayı haberleri Siren Haber sitemizde


Gündem

Oruç fidyesi, İslam dininde, Ramazan ayında oruç tutamayacak durumda olan kişilerin tutmadıkları her gün için ödemeleri gereken bir tür fidyedir.

Yaşam

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, özellikle yaşlı ve aşırı yaşlı bireyler için dikkat edilmesi gereken önemli bir konu gündeme geldi.

Gündem

İstanbul'da Ramazan ayının sembolü haline gelen davulcular, ilk sahur gecesinde vatandaşları sahura kaldırmak için göreve başladı.

Yaşam

Başlangıç olarak, oruca niyet etmek, Ramazan ayında Müslümanlar için farz olan oruç ibadetinin başlaması için gereklidir.

Yaşam

Bu yılki Ramazan ayı, Müslümanlar için manevi bir dönem olarak kabul edilirken, oruç sürelerindeki farklılıklar da dikkat çekiyor.

Yaşam

Ramazan ayı, Müslümanlar için kutsal bir ay olarak kabul edilir ve bu dönemde ibadetlerin arttığı, manevi duyguların güçlendiği bir zaman...

Dünya

Japonya'nın başkenti Tokyo ve çevresinde yaşayan Müslümanlar, Ramazan ayının ilk teravih namazını Tokyo Camii'nde kıldı.

Yaşam

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi geldi.

Yaşam

Ramazan ayı, Müslümanlar için kutsal bir aydır ve her yıl İslam takvimine göre 29 ya da 30 gün sürer. Bu...

Yaşam

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Türkiye genelinde her yıl olduğu gibi Ramazan pidesi heyecanı da başlamış durumda.

Gündem

Yaklaşan Ramazan ayıyla birlikte, Müslümanlar ibadetlerini hakkıyla yerine getirebilmek adına sahur, iftar ve teravih namazı tarihlerini merak ediyor.

Ekonomi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla birlikte tüketicilere yönelik önemli bir uyarıda bulundu.