• USD
  • EUR
  • ALTIN 2.800,76
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.500

Savaş gemisi Haberleri

savaş gemisi haberleri ve güncel savaş gemisi gelişmeleri, savaş gemisi ile ilgili tüm video, savaş gemisi fotoğrafları ve savaş gemisi haberleri Siren Haber sitemizde


Dünya

Yemen'deki İran destekli Husiler, Aden Körfezi ve Babu'l Mendeb Boğazı'nda bir ABD savaş gemisini vurduklarını ve 2 ticari gemiyi geri...

Dünya

Avrupa Birliği'nin (AB), Husi saldırılarıyla mücadele için Kızıldeniz'e en az 3 savaş gemisi göndermeyi planladığı iddia edildi.

Dünya

İçinde Hintli mürettebat bulunan Liberya bandıralı MV Lila Norfolk adlı kargo gemisinin Somali açıklarında kaçırıldığı bildirildi.

Dünya

Venezuela, komşu ülke Guyana ile anlaşmazlık yaşadığı tartışmalı sulara askeri gemi gönderen İngiltere'nin bölgeden çekildiğini duyurdu.

Dünya

İran devlet medyası, donanmaya ait savaş gemisinin Kızıldeniz'e girdiğini duyurdu.

Dünya

Venezuela, Esequibo bölgesi konusunda anlaşmazlık yaşadığı komşu ülke Guyana'ya destek için askeri gemi gönderen İngiltere, bu kararından vazgeçene kadar bölgedeki...

Dünya

İngiltere'nin Guyana'ya savaş gemisi göndermeye karar vermesinin ardından Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, savunma tatbikatı emri verdi.

Dünya

Birleşik Krallık, Venezuela'yla toprak anlaşmazlığı yaşayan Latin Amerika ülkesi Guyana'ya savaş gemisi göndermeye karar verdi.

Dünya

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan'ın Kızıldeniz'e fırkateyn göndereceğini duyurdu.

Dünya

Yemen'deki İran destekli Husilerin Kızıldeniz'de artan saldırılarının serbest ticaret akışını tehdit ettiği dönemde Hindistan, Umman Denizi'nde güvenliği sağlamak için Aden...

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilere tıbbi yardım sağlamak amacıyla helikopter gemisi Dixmude’nun Doğu Akdeniz’e gönderileceği duyuruldu.

Dünya

Beyaz Saray, Akdeniz'e 9 Amerikan savaş gemisi gönderdi.