• USD 34,04
  • EUR 37,99
  • ALTIN 2.801,44
  • BİST100 9.774
  • BTC 62.100

Ünlü futbolcu Haberleri

ünlü futbolcu haberleri ve güncel ünlü futbolcu gelişmeleri, ünlü futbolcu ile ilgili tüm video, ünlü futbolcu fotoğrafları ve ünlü futbolcu haberleri Siren Haber sitemizde


Spor

Riyad Mahrez geçen yaz Suudi Arabistan'a taşınacakları haberini eşine verirken acımasız bir cevap verdi. Haberi duyan eşi göz yaşlarını tutamadı.

Magazin

2017'ye kadar Galatasaray'da forma giyen ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, kaptan pilot oldu.

Spor

Bir süredir ölüm tehditleri alan ve Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a forma giyen Fransız golcü Karim Benzema'ya ulaşılamıyor.

Spor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Jack Grealish'in evinden 1 milyon sterlin değerinde mücevherat ve saat çalındı.

Magazin

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'ın formasını giyen Brezilyalı millî futbolcu Neymar'ın lüks yatında kumarhane kurduğu iddia edildi.

Magazin

2009-2016 yılları arasında Brezilya millî futbol takımında oynayan ünlü futbolcu Hulk, eski karısının yeğeni Camila Angelo'dan ikinci çocuğu olacağını duyurdu.

Spor

İnsan haklarını hiçe sayar şekilde Filistin’e saldıran İsrail’e karşı Gazzelilere yönelik destek açıklaması yapan yıldız futbolcu, sözleşmesini fesheden takımıyla ilgili...