• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Ünlü oyuncu Haberleri

ünlü oyuncu haberleri ve güncel ünlü oyuncu gelişmeleri, ünlü oyuncu ile ilgili tüm video, ünlü oyuncu fotoğrafları ve ünlü oyuncu haberleri Siren Haber sitemizde


Gündem

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı.

Kültür/ Sanat

Hintli oyuncu Daniel Balaji Chennai, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Magazin

İlk anda kulağa çok tuhaf gelen bu sözler sinema dünyasının sadece yeteneğiyle değil güzelliğiyle de konuşulan bir yıldızına ait..

Magazin

Cinsiyet değiştirdikten sonra adını Elliot Page olarak değiştiren dünyaca ünlü oyuncu Ellen Page, yeni rolüyle ekranlara tekrar dönüyor.

Magazin

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuk olarak katıldığı talk şov binasının önünde yapılan Gazze protestosuna katılan ünlü oyuncu Hunter Schafer, tutuklandı.

Magazin

Ünlü Fransız Aktris Judith Godreche, 14 yaşındayken iki Fransız yönetmenin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Magazin

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu.

Magazin

Wilma Elles’in ikizlerinin babası Kerem Göğüş, eski eşinin maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu öne sürdü. Ödediği bin 500 Euro’nun...

Magazin

Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli ve ailesi hakkında eşinden bomba iddialar geldi.

Magazin

İnci Taneleri dizisinde Kamuran karakterini canlandıran Deniz Erdoğan'ın kimin kardeşi olduğunu öğrenenler şaşırıp kalıyor.

Magazin

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, dört yıldır birlikte olduğu modacı Zeynep Mayruk ile evlilik hazırlığı yaptıklarını açıkladı.

Kültür/ Sanat

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, dün üniversite hastanesinde hayatını kaybeden Hikmet Taşdemir'in 15 Ocak'ta solunum...