OnlyFans modeli Kayla Goodwin, Hamas'ın İsrail'e yönelik "Aksa Tufanı" saldırısının ardından "Hamas'ı asla ama asla kınamayacağı" yönündeki açıklamalar, büyük tepki topladı.

"Hamas'ı asla ama asla kınamayacağını" belirten Goodwin, "Hamas'ı ne şimdi kınıyorum ne de hiçbir zaman kınayacağım. Dünyanın dört bir yanındaki tüm ezilen halkların kurtuluş hareketlerini gerekli olan her türlü yöntemle açık bir şekilde destekliyorum. Eğer bununla ilgili bir sorununuz varsa, bunu başka biriyle halledin çünkü benim umurumda değil" dedi.

Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü Yol kesen silahlı kişiler yolculara saldırdı: 23 ölü

Instagram'da da uzun süredir içerik paylaşmadığı için takipçileri tarafından eleştirilere maruz kalan Goodwin, "Çoğunuzun bildiği gibi, ben her şeyden önce bir komünistim, bu da yoldaşlarıma karşı yükümlülüklerim olduğu ve bunun öneminin kendi gelirimden daha fazla olduğu anlamına geliyor" dedi.

Goodwin şöyle devam etti:

"Bu süreçte tamamen Filistin'deki insanların yaşadığı insani durum hakkında bilgi yaymaya yardımcı olmaya çalışmakla meşguldüm. Benimle aynı değerleri paylaşan harika insanlardan oluşan bir takipçi kitlesi oluşturduğumu hissediyorum ve bu yüzden nereden geldiğimi anladığınızdan eminim."