Bir İngiliz UFO fanatiği, Kral Charles'ı gökyüzümüzdeki uzaylı faaliyetleriyle ilgili gerçeği araştırmaya çağırdı.

İngiltere'nin UFO masasının eski başkanı Nick Pope, hükümdarın İngiltere'deki ifşa sürecini başlatmada kilit rol oynayabileceğine inanıyor. Başkan Biden ve üst düzey yetkililerine doğrudan erişimi olduğu için Kral Charles'ın yetkisini ABD hükümeti üzerinde baskı kurmak için kullanabileceğini öne sürüyor.

Nick Pope gizli sırların açığa çıkmasıyla ilgili,  "İşte telefonu açıp bakın Amerika Birleşik Devletleri'nde neler oluyor diyebilecek biri. Tam bir gizli brifing isteyebilir" dedi.

Ayrıca Kral'ın Birleşik Krallık parlamentosundaki bakanlarından Birleşik Krallık hava sahasındaki tanımlanamayan cisimlerin savunmaya etkileri konusunda yazılı bir rapor talep edebileceğini öne sürdü. Nick, Charles'ın milletvekillerini, Amerika'da başlatılmış olana benzer şekilde, soru önergeleri vererek Birleşik Krallık'taki ifşa sürecini başlatmaları için teşvik edebileceğini belirtti.

3_UFO-landing-in-the-forest-meadow

Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek Başkanlık yarışından çekilen Kennedy, Trump'a destek verecek

Birleşik Krallık'ta bir ivme yakalandığında, milletvekilleri kamuoyunu harekete geçirebilir ve Savunma Bakanı'nı bir oturum düzenlemeye zorlayabilir. Nick ayrıca yakında yayınlanacak bir filmde, Prens Phillip ve Lord Mountbatten'in UFO'lara gösterdiği ilgi nedeniyle Charles'ın da UFO'lara ilgi duymasının oldukça muhtemel olduğundan bahsediyor.

Ayrıca, Birleşik Krallık hükümetindeki bazı kişilerin, ABD ordusu ve Kongresindekilere benzer şekilde, UFO gözlemlerinin "şeytani" bir yönü olduğunu ve bunun tek başına herhangi bir araştırmayı durdurması gerektiğini düşündüklerini öne sürüyor.

Editör: Duha Sena Oskay