Kurban Bayramı haftasıyla kesişen ve ilk haftasında 600 bini aşkın seyirci tarafından izlenen Ters Yüz 2 (Inside Out 2), gösterimdeki ikinci hafta sonunda da 192 bin 83 seyirciyle Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Toplamda 796 bin 32 seyirciye ulaşarak 2024'ün en çok izlenen yabancı filmi unvanını elde eden yapım, serinin ilk filmi Ters Yüz'ün izlenme sayısını da geride bıraktı.

Siccin serisinin beş yıl aradan sonra gelen yeni filmi Siccin 7 ise ilk haftasında güçlü bir performans sergiledi. İkinci hafta sonunda %23'lük bir düşüş yaşayarak 71 bin 657 seyirciye ulaşan film, ikinci sıradaki yerini korudu ve toplamda 291 bin 188 seyirciye ulaştı.

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti

Üçüncü sırayı ise Garfield (The Garfield Movie) aldı. Dördüncü hafta sonunda 14 bin 36 seyirci tarafından izlenen film, seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes), sekizinci hafta sonunda 8 bin 92 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Bad Boys serisinin dördüncü filmi Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç (Bad Boys: Ride or Die) ise 7 bin 381 seyirciyle beşinci sırada yer aldı.

Bu haftanın gişe sonuçları, sinema dünyasında ilgi çeken yapımların performansını gözler önüne seriyor.

Editör: Ömer Faruk Altın