Çin'in Şangay şehrinde 12 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar nediyle hastaneye götürüldü.

Vaka raporuna göre, bebeğin kafatasını çeşitli görüntüleme yöntemleriyle inceleyen araştırmacılar, beyninin sıkıştığını ve sıvı birikimi oluştuğunu tespit etti.

"İKİZİ KAFATASININ İÇİNDE BÜYÜMÜŞ"

Daha sonraki incelemelerde ise, bebeğin aslında anne karnındayken bir ikiz kardeşi olduğu, ama ikinci bebeğin yeterince gelişemeyerek kardeşinin kafatasının içine sıkıştığı ortaya çıktı.

İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı İsrail’in güney Lübnan’a saldırı başlatmasının ardından Hizbullah da intikam saldırısı duyurusu yaptı

Doktorlar fetüsün üst uzuvlarının, kemiklerinin ve hatta tırnaklarının geliştiğini, muhtemelen rahimdeki kardeşinin içindeyken aylarca büyümeye devam ettiğini bildirdi.

Yaklaşık 10 santimlik fetüs, ameliyatla çıkarıldı. Vaka, bugüne kadar tıbbi literatürde rapor edilen 18 vakadan biri olarak kayıtlara geçti.