Brezilyalı futbolcu Neymar'ın yeni doğan kızı Mavie ve sevgilisi Bruna Biancardi, salı günü Sao Paulo civarında silahlı saldırganlar tarafından kaçırılmaya kalktı.

Neymar'ın kız arkadaşının Sao Paulo'daki evine giren silahlı 3 saldırgan, Biancardi'nin anne ve babasının elini bağladı. 

Komşuların güvenliği aramasıyla binadan uzaklaşan saldırganların kaçmadan önce Neymar'ın kız arkadaşı Biancardi ve yeni doğan bebeklerinin nerede olduğunu sorduğu belirtildi.

Beşiktaş yeni transferi resmen açıkladı! Beşiktaş yeni transferi resmen açıkladı!

BİRİ TUTUKLANDI İKİSİ ARANIYOR

Sao Paulo Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada, "Son gelişmelere göre, üç silahlı adamın eve girdiği ve 50 ve 52 yaşındaki mağdurları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Şüpheliler cüzdan, saat ve mücevher çaldı. Olayla ilgili olarak 20 yaşında bir erkek tutuklandı. İkinci failin kimliği tespit edilmiş olup, üçüncü failin kimliğinin tespit edilmesi ve tutuklanması için çalışmalar devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

"HERKES İYİ"

Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Biancardi, "Maddi şeyler kurtarıldı, önemli olan herkesin iyi olması ve olaya karışan kişilerin bulunması" dedi.

Neymar ise, "Tanrıya şükür herkes iyi" ifadelerini kullandı.