Bir Netflix yıldızı, 1990'ların klasik bir filmindeki çok açık saçık bir sahneyi yeniden canlandırırken krem şantili bir bikini için kıyafetlerini çıkardı.

TV aksiyon-komedisi Obliterated, Las Vegas'ta günü kurtarmak için ölümcül bir terör saldırısını engelleyen seçkin bir özel kuvvetler ekibini takip ederek 30 Kasım Perşembe günü yayın platformuna giriş yaptı. Bomba ve içkiyle tıka basa dolu olsa da, buharlı bir sahne diğerlerinin arasından sıyrıldı.

Ulusal güvenlik ajanı Maya Choi'yi canlandıran aktris Kimi Rutlegde çırılçıplak soyundu ve alçakgönüllülüğünü örtmek için krem şantiden başka bir şey kullanmadı. 

siren haber krem şanti

Maya ekrandaki bu göz kamaştırıcı gösteriyi, aşık olduğu kişinin Varsity Blues adlı gençlik filmini sevdiğini öğrendikten sonra gerçekleştirdi. "Hey, kovboy. Sanırım senin Varsity Blues'un için bir tedavim var" diyor göğsünden bir kiraz düşmeden önce yatak odasına girerken. Ancak aşık olduğu kızın başka bir meslektaşıyla yattığını öğrendikten sonra sahne aniden sona erer.

91 yaşındaki damat, gerdek gecesi hastaneye kaldırıldı 91 yaşındaki damat, gerdek gecesi hastaneye kaldırıldı

Brian Robbins'in 1999 yapımı reşit olma komedisindeki orijinal sahnede, Ali Larter'ın canlandırdığı Darcy, James Van Der Beek'in canlandırdığı lise ikinci sınıf oyun kurucusu Mox'a "dondurmalı dondurma" isteyip istemediğini sorarken meşhur kıyafetini giyiyor. Tıpkı Obliterated'da olduğu gibi, Mox tatlısını alamadı.

Editör: Duha Sena Oskay