Amerikan dizisi "General Hospital"ın yıldız oyuncusu Tyler Christopher, kalp krizi sonucu 50 yaşında hayata veda etti. 

Ünlü aktörün ölüm haberini rol arkadaşı Maurice Benard, sosyal medyadan yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

"Tyler Christopher'ın hayatını kaybettiği haberini vermenin üzüntüsü çok büyük. Tyler bu sabah San Diego'daki dairesinde kalp krizi sonucu hayataını kaybetti."

Dünyanın ilk akıl hastanesi: Gevher Nesibe Gıyasiye ve Şifahanesi Dünyanın ilk akıl hastanesi: Gevher Nesibe Gıyasiye ve Şifahanesi

Bernard açıklamasının devamında, "Tyler, oynadığı her sahnede ekranı aydınlatan ve oyunculuğuyla sadık hayranlarına keyif veren gerçekten yetenekli bir kişiydi. Onu tanıyan herkes için tatlı bir ruh ve harika bir arkadaştı. Depresyon ve alkolle mücadelesinden açıkça bahseden daha iyi bir akıl sağlığı ve madde kullanımı tedavisinin savunucusuydu. Değerli arkadaşımızı kaybetmenin ötesinde bir üzüntü içerisindeyiz" ifadelerine yer verdi.

1963’ten bu yana ABC’de yayınlanan "General Hospital" dizisinde 1996 ile 2016 yılları arasında Nikolas Cassadine karakterine hayat veren Christopher'ın hafızalara kazındığı bir başka yapım da "Days of Our Lives" dizisiydi. Ünü aktör, dizide Stefan DiMera karakterini canlandırdı.