Ünlü oyuncu Julia Roberts, kullandığı en ağır uyuşturucuyu açıkladı.

Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor Hadise'nin oyunculuk kariyeri başlıyor

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, Watch What Happens Live'da Andy Cohen'ın Talk show programına katılan 56 yaşındaki aktris, denediği uyuşturucu maddeler hakkında konuştu.

Roberts, sunucunun, "Şimdiye kadar denediğin en ağır uyuşturucu ne?" sorusu üzerine, "Mantar" cevabını verdi. 

Ünlü oyuncu, uyuşturucudan keyif alıp almadığıyla ilgili ise, "Güzeldi. Evet, yalan söylemeyeceğim. Çocuklar, bunu evde denemeyin" dedi.

Daha önce bu suçlamaları reddeden Roberts, itirafının yanı sıra, kendisine üç soru sorulduğu ve bunlardan birini reddetme seçeneğinin olduğu bir oyun oynadı. 

Real Housewives dizisinde en az sevdiği yıldızının kim olduğunu isteksizce yanıtlayan ünlü aktörün "Kim hapse girdi?" sorusuna Cohen, "Jen Shah" cevabını verdi. Hollywood yıldızı, "Evet. Evet, bunu söylüyorum çünkü o hapiste ve kendimi güvende hissediyorum" diye yanıt verdi.

Kendisinden filmlerini en çok sevdiğinden en az sevdiğine doğru sıralaması istenen Roberts, soruya doğrudan yanıt vermese de hangi filminin devamının çekilmesini istediğini şu sözlerle söyledi:

"Filmde çok fazla karakter var ve onların neler yaptığını, Kimmy'le Michael'ın evliliğinin nasıl gittiğini görmek için sanırım En İyi Arkadaşım Evleniyor (My Best Friend's Wedding)."