• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Meta Haberleri

Meta haberleri ve güncel Meta gelişmeleri, Meta ile ilgili tüm video, Meta fotoğrafları ve Meta haberleri Siren Haber sitemizde


Bilim ve Teknoloji

Meta'ya ait Threads, Türkiye'de geçici olarak hizmet vermeme kararı aldı.

Bilim ve Teknoloji

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta'nın kullanıcılarının özel mesajlarını Netflix'le paylaştığı iddiası, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Dünya

Meta, Facebook ve Instagram platformları için Avrupa'da reklamsız abonelik ücretlerinde bir indirime gitme kararı aldığını duyurdu.

Gündem

Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hakim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir...

Ekonomi

Facebook'un, rekabeti engellediği gerekçesiyle günlük 4,7 milyon TL idari para cezasına çarptırıldığını duyurdu.

Dünya

Facebook ve Instagram sosyal medya platformlarının sahibi Meta şirketi, İrlandalı kadın basketbolcuların, kendilerini "antisemitik" olmakla suçlayan İsrailli rakipleriyle tokalaşmamasıyla gündeme...

Dünya

Meta, İsrail yanlısı grupların baskıları sonrası, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Instagram hesaplarını kapattı.

Gündem

META’ya günlük 4,7 milyon lira para cezası işlemeye başladı

ABD'de TikTok, Meta, X ve diğer büyük teknoloji şirketlerini temsil eden bir grup, reşit olmayanların sosyal medya kullanımını sınırlandıran ve...

Araştırmalar Meta ve TikTok’un müstehcen içerikleri sansürlemeye yönelik çalışmalarının ardından aynı uygulamaları X’in (Twitter) yapmadığını ortaya koyuyor.

Audiobox, Meta'nın bu alandaki önceki çalışması Voicebox'un üzerine inşa edilen ses üretimi için yeni bir temel araştırma modeli olarak tanımlanıyor.

Gündem

Rekabet Kurumu, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta Platforms Inc'e, Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği iddiasıyla soruşturma açılmasını kararlaştırdı.