Netflix, milyonlar kazanmak için hayatlarını riske atan 456 yarışmacıyı konu alan Güney Kore yapımı popüler Squid Game dizisini yarışmaya dönüştürdü.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, Squid Game: The Challenge isimli yarışmaya nakit ödülün 4,56 milyon dolar olacağını öğrenen 100 binden fazla kişi başvurdu.

Büyük finale sayılı günler kala, yarışamdan elenen Radhika Srinivasan isimli yarışmacı, katılım için ne kadar para aldığını açıkladı.

TikTok'taki bir takipçisinin yarışmaya katılmak için ne kadar para aldığını sorması üzerine Srinivasan, "Sıfır. Sıfır sterlin, sıfır dolar, sıfır rupi, sıfır yen, sıfır peso. Sıfır. Kelimenin tam anlamıyla sıfır" cevabını verdi.

"Ya hep ya hiçti ve bize gerçekten orada olmamız için hiçbir şey ödenmedi. Riskler ve sonuçlar çok ağırdı. İşin ucunda 4,65 milyon dolar vardı" diyen Radhika, şirketin sadece tüm katılımcıların seyahat masraflarını ödediğini söyledi.

Amiral Battı oyununda takımının teknesi batınca elenen 352 numaralı yarışmacı şöyle devam etti:

"Size söyleyeceğim şey, prodüksiyonun tüm ulaşımı, yani Londra'ya gelmek için tüm uluslararası uçuşları karşıladığı. Londra'dan çok uzakta yaşamıyorum ama taksi, tren, mekana gitmek ve eve dönmek için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi organize ettiler. Bize verdikleri kıyafetlerle, tuvalet malzemeleri ve temel ihtiyaçlarla dolu bir çantayla oraya gittik. Diş fırçası, diş macunu, kontaklenslerim vardı. İhtiyacım olan tek şey buydu. Ve sanırım ortak travmalarla ayrıldık."

Edgar Wright, 'Baby Driver 2' için kolları sıvadı! İşte çekim tarihi ve yıldız oyuncu detayları... Edgar Wright, 'Baby Driver 2' için kolları sıvadı! İşte çekim tarihi ve yıldız oyuncu detayları...

Yarışmanın final bölümü 6 Aralık'ta gösterime girecek.